logo
Támogatóink, akik segítik egyesületünket!

  A támogatóink felé amit nyújtani szeretnénk: A test és a lélek harmóniájának megteremtése.

A vitalitás pszichológiai szempontból az adott életkornak és élethelyzetnek megfelelő energiaszint. A vitalitás szó szerint energikusságot, életerőt jelent; de nagyon fontos hozzátenni, hogy minden életkornak és élethelyzetnek megvan a maga aktivitási szintje és az ehhez mért energiaszükséglete.

A vitális élet egyik alappillére az egészséges táplálkozás. Az evés nem csupán tápanyagbevitel, hanem nagyon fontos örömforrás is. Csecsemőkori berögződésünk az, hogy az evés nyugtató hatású, ezért nyúlunk ételhez, ha lelki megnyugvást keresünk. Azonban, egyre többet kerülünk stressz helyzetbe, vagy örömforrást keresünk, ösztönös és automatikus válaszként enni kezdünk. Ilyenkor nyugtató hormonok szabadulnak fel, ezért jobb lesz a közérzetünk, és elégedettnek érezzük magunkat. A diétázás azért nehéz, mert egy fontos örömforrástól fosztjuk meg magunkat. Nem szabad a szervezetet megfosztani egy ilyen fontos feltöltődési lehetőségtől úgy, hogy nem adunk helyette egy másikat.

Kompenzáljuk ezt mozgással, sporttal. A sport is endorfint szabadít fel az agyban, vagyis ha megtaláljuk a ránk szabott sporttevékenységet, amit szívesen csinálunk, akkor ezzel is elérhetjük a kívánt megnyugvást, elégedettség érzést. Így megőrizhetjük a testi- és lelki egyensúlyunkat.

A mi általunk nyújtott sportprogramokkal egyszerűen elérheti támogató és támogatott a harmóniát, azonkívül új ismeretekre barátságokra illetve kapcsolatokra is szert tehetnek.

 
 
elmúlt program - információ ...
 
új program - információ ...

Utolsó frissítés:

időjárás

Impresszum

 


Unilever Tömegsportegyesület: mobil: (+36) 30 585 2345 - E-mail: mecsnober.attila@gmail.com

 

Unilever Tömegsport
egyesület

 

 H í r e i n k 

 
FKF ZRT.
Természetjáró
szakosztály
 
Északi - Fény
Természetjáró Egyesület
 
Első Budapesti
Darts Egyesület
 
Fiatalok Természetismereti Klubja  

1% lehetőség számunkra a 2023. évben,
amit megköszönünk a felajánlóknak:
150 554.- Ft
 

Unilever Tömegsportegyesület adószáma:

1 9 4 5 8 6 1 4 - 1 - 42

 

Kapcsolat felvétel